บทคัดย่อในการประชุมวิชาการระดับนานาชาติ ( INTERNATIONAL CONFERENCE ABSTRACTS)

1. Yasukham, T., Supasorn, S. & Wongkhan, K. Enhancing students’ critical thinking skill and learning achievement of chemical reaction rate by using science inquiry process (Poster Presentation). Abstracts from Pure and Applied Chemistry International Conference (PACCON 2011), Miracle Grand Hotel (hosted by Srinakharinwirot University), Bangkok, Thailand, 5-7 January 2011.
  2. Urasin, S., Supasorn, S. & Chaijarat, K. Exploring and correcting students’ alternative conception of chemical bonding using paper-based T5 learning model (Poster Presentation). Abstracts from Pure and Applied Chemistry International Conference (PACCON 2011), Miracle Grand Hotel (hosted by Srinakharinwirot University), Bangkok, Thailand, 5-7 January 2011.
  3. Abdulhanung, D. Supasorn, S. & Samphao, A. Promoting students’ integrated science process skills and comprehension of acid-base using cooperative learning accompanied with science projects (Poster Presentation). Abstracts from Pure and Applied Chemistry International Conference (PACCON 2011), Miracle Grand Hotel (hosted by Srinakharinwirot University), Bangkok, Thailand, 5-7 January 2011.
  4. Pholdee, S., Supasorn, S. & Samphao, A. Enhancing students’ achievement of acid-base using science inquiry context-based learning package (Poster Presentation). Abstracts from Pure and Applied Chemistry International Conference (PACCON 2011), Miracle Grand Hotel (hosted by Srinakharinwirot University), Bangkok, Thailand, 5-7 January 2011.
  5. Saksri Supasorn. Inquiry-based experiments to enhance students' conceptual understanding of organic acid-base extraction and purification (oral presentation). Abstracts from Pure and Applied Chemistry International Conference (PACCON 2010), Sunee Grand Hotel (hosted by Ubon Ratchathani University), Ubon Ratchathani, Thailand, 21-23 January 2010.
Last Updated on Friday, 22 July 2011 13:06